23948sdkhjf

Lokale i kamp for mere plads til Carl Hansen & Søn

Carl Hansen & Søn skal have plads til at vokse. Sådan lyder meldningen fra formand Kathrine Siem og resten af Gelsted Lokaludvalg, efter møbelfabrikken i sidste uge meddelte, at man har brug for omkring 100.000 kvm ekstra jord til at udvide møbelproduktionen.

Det skriver Fyens Stiftstidende.

– Det er fuldstændig fantastisk, at vi har fået sådan en stor virksomhed til vores område, og vi skal sørge for, at de har så gode vækstmuligheder som overhovedet muligt. Det er umuligt at vækste uden fysiske rammer, så derfor kan vi kun støtte op om, at de får den erhvervsjord, de skal bruge, udtaler Kathrine Siems til avisen.

Siden Carl Hansen & Søn i 2016 købte 37.000 kvm produktionsfaciliteter i den lille fynske by, er der løbende blevet udvidet. I dag råder virksomheden over 50.000 kvm., og dermed er grænsen i første omgang ved at være nået.

– Nu skal vi til at passe på, så vi ikke overskrider bebyggelsesprocenten, og derfor søger vi nu om at få et nyt stykke jord. Det er landbrugsjord, som skal ændres til industrijord, så det skal hele møllen igennem, forklarede adm. direktør og tredje generation Knud Erik Hansen for nyligt til Børsen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094