23948sdkhjf

Håber på god sommer: Designvirksomheds nye satsning får brandvarm modtagelse

Aalborgensiske Sackit er mest kendt for sine sækkestole, barstole, højtalere og høretelefoner. Nu vender designvirksomheden blikket mod uderummet med en historisk stor investering i udendørs loungeprodukter, og første produkts varme modtagelse har bekræftet holdet i, at man er på rette vej.

Ifølge adm. direktør Kristoffer Glerup er han og kollegaerne nærmest blæst bagover af den store interesse for den genopladelige og vandtætte lampeserie Sackit Light, der på seks uger er solgt i omkring 10.000 styk. Faktisk har de nye lamper allerede bidraget mere til omsætningen, end det samlede salg i virksomhedens webshop gjorde i hele 2020, og nu satser virksomheden stort på markedet for outdoor bolig, som i dén grad er blomstret under coronaen.

Lamperne er de første produkter i et nyt komplet udendørs lounge-miljø, som lanceres i dette forår.

- Efter en lang vinter med lockdown hungrer alle efter at komme ud, og de vil have komforten og den lækre stil fra stuen med. Det er ikke en ny tendens, men det stikker helt af i år. Vores hængekøjer og udendørs sækkestole, som vi har haft i sortimentet i flere år, sælger også bedre end nogensinde. Derfor er vi helt vildt spændte på, hvordan kunderne tager imod vores mange nye produkter, siger Kristoffer Glerup.

En ændring i købemønstre

Blandt nyhederne i Sackits Outdoor Collection er den modulopbyggede Cobana Lounge-sofa, der er virksomhedens helt store sommersatsning.

Sofaen, som er designet til at stå ude året rundt, blev lanceret på webshoppen i sidste uge, og hvor det før i tiden var en udfordring at sælge produkter i den prisklasse online, har coronaen ifølge Sackit-direktøren også skubbet på en forandring her.

- Vi ser, at folk i højere grad end tidligere vælger at købe de dyrere produkter online. Det hænger også sammen med, at vi har investeret i en ny hjemmeside, der præsenterer produkterne langt bedre og styrker købsoplevelsen, pointerer Kristoffer Glerup.

At corona desuden har betydet kronede dage for varegrupper som møbler, accessories og forbrugerelektronik, mærker man også hos den nordjyske designvirksomhed. År til dato er omsætningen i virksomhedens webshop mere end ti gange højere end på samme tidspunkt sidste år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063