23948sdkhjf

Tømmerhandel med vokseværk udvider til dobbelt størrelse

I Viborg er XL-Byg Tømmergaarden nu klar til at tage konsekvensen af de senere års vokseværk. De fysiske rammer på Randersvej er nemlig blevet for små, og i sidste uge blev der derfor taget første spadestik til en spritny tømmerhandel – lige på den anden side af vejen. 

– Der hersker ingen tvivl om, at vi tror på Viborgs fortsatte udvikling og fremgang. Byggeriet af en ny forretning er for os en rigtig spændende opgave, og vi glæder os over, at Viborg kommune deler voresholdning og bakker godt op om projektet, udtaler Klaus Hansen, adm. direktør i XL-Byg Tømmergaarden i en pressemeddelelse. 

Den nye forretning kommer til at omfatte et byggecenter, en håndværkerbutik, en drive-in-hal og et logistikområde med plads til alle de byggematerialer, som kunderne bruger mest af. Og med en størrelse på op mod 10.000 kvm under tag, får Tømmergaarden mere end dobbelt så meget plads at boltre sig på. Det vækker ikke mindst glæde hos afdelingsdirektør Gert Nyvang-Pedersen.

– Det er fantastisk at få lov til at prøve at bygge en helt ny forretning, som har god plads til hele det sortiment, kunderne forventer. Der er mange aspekter at tage højde for i henhold til at optimere forholdene for både kunder og medarbejdere, og derfor lytter vi til input fra begge parter, lyder det fra afdelingsdirektøren.

XL-BYG Tømmergaarden Viborg slår dørene op på den nye adresse medio 2022.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093