23948sdkhjf

Ordrebogen bugner i Allerød: PP Møbler har travlere end nogensinde

Det går for tiden rigtig stærkt på PP Møblers snedkeri i Allerød. Som mange andre møbelvirksomheder oplevede Wegner-producenten, at coronaen har fyret ekstra op under salget, og i dag har virksomheden således flere ordre i systemet end nogensinde.

Det skriver SN.dk.

Adm. direktør og tredje generation i den familieejede virksomhed, Kasper Holst Pedersen, fortæller til mediet, at virksomheden er inde i en rivende udvikling. Travlheden har blandt andet har betydet, at det seneste år har budt på syv-otte nyansættelser – dermed er staben vokset i omegnen af ti pct.

Ikke desto mindre tager det stadig tid at lave snedkermøbler. I øjeblikket har virksomheden ordrer til mere end et halvt års produktion i bogen, hvorfor den gennemsnitlige leveringstid nu ligger på omtrent det samme.

– Vi har jo i sagens natur en begrænset kapacitet, Det tager nu engang den tid, det tager at polstre en Bamsestol eller at lave træarbejdet på The chair. Derfor er det svært for os bare lige at øge produktionen i forhold til den øgede efterspørgsel, og det giver længere ventetider, siger Kasper Holst Pedersen.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.068