23948sdkhjf

Efter strejke: Medarbejdere og ledelse enige på beslagfabrik

Udsigten til en nulløsning i de lokale lønforhandlinger fik i sidste uge 46 produktionsmedarbejdere til at nedlægge arbejdet hos PN Beslag i Brønderslev.

Tirsdag genoptog de arbejdet, og nu er de nået frem til en aftale med ledelsen. Det skriver Nordjyske.dk.

Den nye aftale med ledelsen stiller en lønstigning i udsigt, hvis medarbejderne formår at skabe en produktivitetsstigning og et fald i sygefraværet. Dertil kommer den lønstigning på 1 procent, som blev forhandlet hjem på virksomhedens overenskomst.

Administrerende direktør Jesper Bangsborg medgiver, at medarbejderne nok ikke er ovenud tilfredse med resultatet, men kalder det en ”rimelig løsning”.

Han forklarer dog, at PN Beslag har kørt med store underskud gennem mange år, og at man stadig er i en position, hvor man skal styrke sig.

- Vi har jo ikke den flyvehøjde, vi gerne vil have. Vi har ikke en katastrofekurs nu, men vi skal styrke os, og det gør vi ved at sikre, at der er balance mellem indtægter og udgifter. Det vil vi gerne gøre sammen med vores medarbejdere. Netop fortsætte den rejse i håb om, at vi ikke sidder i samme situation næste år, men at vi kan dele en fremgang med medarbejderne, siger Jesper Bangsborg til Nordjyske.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094