23948sdkhjf

Nyt fra bestyrelser og direktioner: Ny næstformand hos FDB Møbler

Bergsten Timber A/S
Jan Ipsen er indtrådt i direktionen hos Bergsten Timber A/S i stedet for Morten Bergsten. Morten Bergsten er udnævnt som bestyrelsesformand i stedet for Jørgen Wenshøj (kilde: CVR).

Bergsten Timber A/S er leverandør af tømmer til danske trælaster.

FDB Møbler A/S
Jesper Thomsen er udnævnt som næstformand i bestyrelsen hos FDB Møbler A/S i stedet for Kræn Østergård Nielsen. Samtidigt er Ellen Johanna Dixdotter indtrådt i bestyrelsen (kilde: CVR).

FDB Møbler A/S producerer og sælger møbler.

Holmris B8 A/S
Flemming Ib Windfeld er indtrådt som administrerende direktør hos Holmris B8 A/S i stedet for Henrik Holmris Hansen, der dog forbliver i direktionen. Samtidigt er Flemming Ib Windfeld indtrådt som bestyrelsesformand hos Holmris Customized A/S i stedet for Henrik Holmris Hansen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Holmris B8 A/S producerer kontormøbler.

KA Interiør A/S
Jan Lykkegård Fyhn og Lise Dyhre Nielsen er udtrådt som medarbejdervalgte bestyrelsesmedlemmer hos KA. Interiør A/S (kilde: CVR).

KA Interiør A/S producerer skydedørsskabe.

Keflico A/S
Ole Mølgaard Kristensen er udtrådt af bestyrelsen hos Keflico A/S (kilde: CVR).

Keflico er en dansk handelsvirksomhed indenfor hårdttræ og træbaserede pladeprodukter.

Labofa A/S
Flemming Ib Windfeld er indtrådt som bestyrelsesformand hos Labofa A/S i stedet for Niels Henrik Lauritzen, der dog forbliver i bestyrelsen (kilde: CVR).

Labofa A/S producerer stole og møbler til undervisning samt offentlige og private kontorer.

Mater A/S
Ketil Årdal er indtrådt i direktionen hos Mater A/S i stedet for Jens Christian Collin Erichsen og Henrik Axel Demant Marstrand. Troels Øberg er indtrådt som næstformand i bestyrelsen, og samtidigt er Jakob Fuhr Hansen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Martin Lumbye Hansen (kilde: CVR).

Mater A/S designer møbler, interiør og belysning.

Torring A/S
Jens Nikolaj Reinsch Arenkiel Jensen er indtrådt som administrerende direktør hos Torring A/S i stedet for Bent Carsten Henriksen. Samtidigt er Nicolai Frederik Leth Christiansen indtrådt i bestyrelsen i stedet for Bent Carsten Henriksen (kilde: CVR).

Torring A/S er leverandør af møbler og inventar til svømmehaller.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078