23948sdkhjf

Navnenyt: Ny Bygma-direktør skal bygge relationer i Bellinge

Carsten Lund er pr. 1. maj 2021 udnævnt til direktør for Bygma Bellinge. Han kommer senest fra en stilling som projektsælger i Bygma Odense.

Carsten Lund startede sin karriere i byggebranchen i 2002 og har oparbejdet et solidt kendskab til branchen og markedet, blandt andet som butikschef og salgschef og senere som souschef i Bygma Nyborg. Oprindelig er han udlært tømrer, og arbejdede i England som selvstændig tømrermester i to år. Det var hans plan at søge ind til politiet, men drømmen brast, da han brækkede ryggen under en fodboldkamp. I stedet vendte han tilbage til Fyn, hvor han tog udvidet HF og blev ansat som butikschef i en møbelbutik i hjembyen Søndersø.

– Jeg var glad for jobbet, men jeg savnede håndværker-miljøet, og efter et besøg i den lokale trælast, hvor jeg købte døre og vinduer til mit hus, fik jeg sået et frø, der til førte til en opringning om et job på trælasten, fortæller Carsten Lund og fortsætter:

– Jeg blev ansat i hallen til at servicere kunder, men efter bare 14 dage flyttede jeg ind i butikken som sælger. Der blev jeg i en årrække, dog afbrudt af en kort afstikker til en anden branche. Da jeg vendte tilbage, blev jeg udnævnt til butikschef, og senere kom jeg til Bygma Nyborg som souschef.

Både butiks- og håndværkerbaggrund

Derefter fulgte en 5-årig periode, hvor Carsten Lund var ansat i en konkurrerende virksomhed, som lå tættere på bopælen. Her nåede han både at være souschef, butikschef og salgschef. I februar i år vendte han tilbage til Bygma som projektsælger i Bygma Odense, og pr 1. maj er Carsten Lund så udnævnt til direktør for Bygma Bellinge.

– Jeg glæder mig til at betjene både eksisterende og nye kunder i Bellinge, og har den fordel at jeg kommer med både en butiks- og en håndværkerbaggrund. Desuden har jeg et stort kendskab til området fra mit tidligere virke og kender mange af kunderne i forvejen, siger Carsten Lund, der vil have fokus på at opbygge relationer, indgå samarbejder i lokalsamfundet og være synlig i butikken.

– Jeg glæder mig særligt til at lære medarbejderne at kende, og at få tømret holdet godt sammen som et team, slår den nyslåede direktør fast.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.095