23948sdkhjf

Nordjysk inventarproducent opdaterer maskinparken

I Nordjylland har Chr. Juul Andersen siden 1974 produceret specialinventar til hoteller, restauranter og butikker. Blandt kunderne finder man Odense Musikhus, hotelkæden Zleep og fastfood-kæden Sunset Boulevard

I 2019 flyttede firmaet til nye lokaler i Aabybro, og nu er tiden kommet til at optimere maskinparken. Tre nye maskiner er således indkøbt for at øge fleksibiliteten og understøtte kapacitetsbehovet.

Ifølge værkfører Mikael Brusk er maskininvesteringen noget, som man har overvejet længe, og de nye maskiner blev fundet i samarbejde med Junget, der også har stået for vedligehold og servicering af virksomhedens gamle maskiner.

Behøver ikke den hurtigste bearbejdning

Den nye Biesse CNC-maskine af typen Rover A gør det muligt for Chr. Juul Andersen at lave en effektiv og fleksibel udfræsning og bearbejdning af emner. CNC-maskinen er udstyret med CAD/CAM systemet bSolid, som er nyt for teamet hos Chr. Juul Andersen. 4 CNC-operatører har derfor været på skolebænken hos Junget for at blive undervist i bSolid, og Mikael Brusk, der selv var én af deltagerne på kurset, tilstår gerne, at det var nogle lærerige dage. 

– Alt nyt er jo svært men i dette tilfælde bestemt også spændende og lærerigt. Hos os behøver vi ikke den hurtigste bearbejdning, da der laves mange unika løsninger. Til gengæld skal det gerne være rigtig første gang, og kvaliteten skal være er i top, og her kan bSolid blive en stor fordel, vurderer værkføreren.

Den nye pladesav er en lodretstående Striebig sav, som gør det nemt at ilægge og opskære plader efter behov, mens kantlimeren Akron 1300 er en enkeltsidet kantlimer, der passer til en mangeartet produktion. Alle tre maskiner er blevet leveret i 2021, og den sidst ankomne er den pladsbesparende Striebig sav, som blev leveret for få uger siden. 

Med en ny maskinpark på plads er vejen banet for mange nye inventar projekter hos Chr. Juul Andersen. der melder om travlhed og søger flere folk til snedkeriet i Aabybro.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.093