23948sdkhjf

Fællesudstilling søger deltagere til cirkulære møbeldage

Igen i år vælger Lifestyle & Design Cluster at sætte fokus på de gode, cirkulære eksempler, når 3daysofdesign til september løber af stablen.

Denne gang rykker udstillingen ind på Designmuseum Danmark, og klyngen er i øjeblikket på udkig efter innovative virksomheder, der har lyst til at være med. Virksomheder med produkter eller løsninger, som baserer sig på den cirkulære model, kan indtil 25. maj ansøge om at deltage på udstillingen.

Udstillingen vil være åben med gratis adgang for både fagfolk og offentligheden generelt. Der arrangeres en række “Speaker’s Circles”, hvor publikum i planlagte tidsrum kan tilmelde sig guidede rundture i udstillingen, hvor virksomhederne kan præsentere deres produkter.

I forbindelse med udstillingen vil der ligesom sidste år også blive etableret en platform til “talks” og engagerende debatter, hvor der sættes fokus på udvalgte og aktuelle emner målrettet møbelindustrien. Her kan man møde og høre om inspirerende first-mover- og disrupter-virksomheder, der kan påpege cirkulære brændpunkter og en vej til løsning af disse, ligesom det her vil være muligt at præsentere og udrulle cases fra selve udstillingen.

Lifestyle & Design Cluster inviterer i år også kunstnere til at deltage i Circular Furniture Days. Kunstnerne kommer til at deltage på lige fod med møbel- og interiørvirksomheder, der udstiller produkter og løsninger, der er baseret på cirkulær økonomi. Formålet er at udfordre og inspirere branchen og gæsterne på udstillingen med bud på designløsninger, hvor den kunstneriske frihed kan bryde grænser.

Her kan du søge om deltagelse og læse mere om årets udstilling. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078