23948sdkhjf

Når møbler, mad og miljø bliver en totaloplevelse

Møbelvirksomheden Thors-Design har sat et kraftigt aftryk på dette års Foodexpo-messe, der åbnede i Herning søndag.
Det handler om at skabe en stemning, hvor mad og indretning udgør et samlet hele, der giver gæsterne en særlig oplevelse.

Sådan lyder strategien hos Thors-Design, der deltager på Foodexpo i Herning i dagene 18.-20. marts. Virksomheden fremviser ikke blot sine møbler på egen stand, men også på flere andre messestande, hvor de deltagende virksomheder har valgt at samarbejde med møbelproducenten fra Vildbjerg.

Møblerne skaber en ægte og rå stemning, en forlængelse af retterne på ens tallerken, hvor den dygtige kok omhyggeligt har udvalgt sine friske råvarer. Omgivelserne er en lige så stor del af den sanseoplevelse, man får som gæst – og her bliver det nordiske køkken accentueret af de solide og autentiske møbler fra Thors-Design.

Nøjes ikke med at sælge møblerne
Carsten Thor grundlagde i 2003 Thors-Design, og han har fra starten lagt vægt på at finde den helt rigtige design-løsning i samarbejde med den enkelte kunde. Medejer Jytte Baarup Bilstrup har en baggrund som Industriel Designer, og siden hun i 2005 blev partner i firmaet, har hendes primære opgave været salg og indretningsopgaver. Hun fortæller i den forbindelse:

- Vi sælger ikke kun møblerne. Det er vigtigt at understrege, at vi hjælper med indretningen, så det enkelte hotel, konferencecenter, restaurant osv. kan få det helt perfekte set-up. En opgave er næsten altid en løbende udvikling, hvor vi er med på sidelinjen som sparringspartner, hvorefter vi specialfremstiller alle møbler, så hele miljøet bliver én bemærkelsesværdig enhed, der er med til at fortælle en spændende historie.

Møblerne fra Thors-Design rummer i sig selv en god historie, da de er fremstillet af 50 år gammelt bolværk fra danske færgelejer, hvor det jernhårde Azobétræ har været omgivet af sol og saltvand. Den danske natur har sat sit særlige præg på træet, og møblerne er derfor et naturligt samtaleemne alle steder, hvor de står.

Møblerne er interessante i sig selv
Thors-Design har senest været med til at skabe miljøer til arbejde og afslapning for virksomheder som Novo Nordisk, First Hotel Twentyseven og Restaurant Toldboden i København, hvor møblerne spiller en aktiv rolle i forhold til det vigtige førstehåndsindtryk, man får som gæst.

First Hotel Twentyseven ligger i hjertet af København, få meter fra Rådhuspladsen, og her er målet at give sine gæster unikke oplevelser. Således kan man få serveret klassiske og molekylære drinks i cocktail loungen eller få en iskold oplevelse på den unikke isbar, der er opført i hundrede procent is fra Torne-elven i Lapland.

General Manager på First Hotel Twentyseven, Martin P. Kraunsøe, har arbejdet hos Fritz Hansen over en årrække, og han har haft et givtigt samarbejde med Thors-Design omkring indretningen af hotellet. Han fortæller:

- Thors-Design møblerne er interessante i sig selv, og de er altid det første, som folk bemærker, når de træder ind. Folk sidder ofte skulder ved skulder ved vores langbord, og bordet skaber en afslappet og uformel stemning, der virker som en god kontrast til de rene linjer og det gennemstiliserede udtryk, der kendetegner hele hotellet. På First Hotel Twentyseven vil vi gerne præsentere det nyeste inden for dansk design, og vi samarbejder bl.a. med Louis Poulsen og Morten Voss, der selv bruger hotellet som show room for deres samarbejdspartnere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078