23948sdkhjf

Fotokonkurrence hylder de gode snedkerier

Med Instagram-konkurrencen #snedkermade retter Snedkersektionen i DI Dansk Byggeri endnu engang fotolinsen mod lækkert snedkerarbejde og snedkerfagets mange muligheder. Deltagerne i konkurrencen kan vinde smukt udført snedkerhåndværk til hjemmet.

Danskerne har under corona givet hjemmet og indretningen endnu mere opmærksomhed. Det kan medlemmerne i DI Dansk Byggeris Snedkersektion mærke. Kvalitetshåndværket er efterspurgt, og snedkerne har travlt. Køkkenet, trappen, vinduerne og spisebordsstolene er hos mange danskere blevet udskiftet.

– Det er nok ikke nogen hemmelighed, at nogle af de udbetalte feriepenge er gået til at optimere danskernes boliger, og ofte med en snedker indover. Vi vil gerne i konkurrencen zoome ind på de detaljer eller den proces, som gør snedkerhåndværket unikt. Fra det ubehandlede træ til det færdige produkt, fra savsmuld til designet inventar, siger Frederik Waitz Søborg, chef i Snedkersektionen i DI Dansk Byggeri.

Med konkurrencen #snedkermade vil Snedkersektionen hylde det gode snedkerarbejde, processen og detajlerne i håndværket samt dem, som kan fange detaljerne og processen i skarpt skudte billeder. Så hvis man vil vinde, er det en god ide at indstille fotolinsen, så den zoomer ind på proces, detaljer og håndværk.

Første gang Snedkersektionen afholdt #snedkermade på Instagram, dystede intet mindre end 673 fotos om førstepladsen. Ud af de mange billeder var det fotoet af detaljerne på et svendestykke, der endte med at løbe med førstepladsen.

Den store interesse for at deltage og dele snedkerhåndværket har gjort, at Snedkersektionen i DI Dansk Byggeri nu starter en ny runde af #snedkermade, hvor private såvel som fagpersoner får mulighed for at dele egne fotos af snedkerhåndværkets proces og detaljer.

En Wegner til vinderen

Alle med en forkærlighed for lækkert snedkerarbejde kan deltage i konkurrencen ved at poste et eller flere fotos med #snedkermade på Instagram.

Dommerpanelet udpeger en første-, anden- og tredjeplads. Førstepladsen modtager en CH23-stol i olieret eg med papirflet af Hans J. Wegner fra Carl Hansen & Søn. Vinderen af andenpladsen modtager et Lyon sofabord mens vinderen af tredjepladsen får overrakt en serveringsbakke i træ.

Sådan deltager du i konkurrencen:

  • Tag et lækkert billede af snedkerhåndværkets deltaljer eller proces
  • Upload dit billede på Instagram
  • Hashtag dit billede med #snedkermade

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Se seneste nyhedsbrev ???id_11737???

Send til en kollega

0.141