23948sdkhjf

Nyt om navne: Nye ansigter hos Glaseksperten

Jacob Arend Østergaard, 27 år, er netop tiltrådt en nyoprettet stilling som teknisk projektleder hos Glaseksperten i Hjørring. Stillingen er oprettet med henblik på at driftsoptimere virksomhedens tekniske område. Fokusområderne i den nye stilling bliver blandt andet energioptimering, tidsregistrering, kapacitetsudnyttelse og øvrige opgaver, som kan bidrage til at optimere driften.

Jacob Arend Østergaard er uddannet maskinmester fra Martec i Frederikshavn og har derigennem erfaring inden for teknisk ledelse med fokus på blandt andet drift og optimering af energisystemer.

Ny salgsassistent til Vinduer og Døre

Charlotte Graven, 42 år, er netop tiltrådt en stilling som intern salgsassistent hos Glaseksperten Vinduer & Døre i Hjørring. 

Hendes ansvarsområder bliver ordremodtagelse og -behandling samt kunderådgivning. Charlotte Graven er uddannet handelsassistent og har 15 års erfaring inden for glas- og vinduesbranchen. Hun kommer senest fra en tilsvarende stilling hos søstervirksomheden Glaseksperten og har derudover været ansat som intern sælger hos glasproducenterne Glassolutions og Euro Plast Vinduer & Døre.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078