23948sdkhjf

Navnenyt: To nye ansigter hos Glaseksperten

Henrik Sigsgaard Clausen, 51 år, er pr. 1. marts 2021 tiltrådt en nyoprettet stilling som indkøbschef hos Glaseksperten i Hjørring. Stillingen er oprettet med henblik på at professionalisere indkøbet bredt i virksomheden og generere en endnu bedre bundlinje.

Henrik har mere end 10 års erfaring som indkøbschef hos blandt andre Aalborg Portland og biogasselskabet Xergi (nu Nature Energy) og har desuden haft flere andre lederstillinger. Senest kommer han fra en stilling som project procurement manager hos Beumer Group. Han har en kandidatuddannelse i biokemi med flere forskellige efteruddannelser inden for ledelse, indkøb og erhvervsøkonomi.

Henrik er privat bosiddende i Nørresundby med sin hustru, som han har tre døtre sammen med.

Erfaren profil til nyoprettet stilling

Jette Bach Madsen, 50 år, er pr. 15. februar 2021 tiltrådt en nyoprettet stilling som Supply Chain Manager hos Glaseksperten i Hjørring. Stillingen er oprettet med henblik på at optimere og effektivisere arbejdsprocesserne på tværs af områderne planlægning, lager og logistik.

Jette har mere end 10 års erfaring med ledelse hos blandt andre teknologivirksomheden Terma og har derudover en akademiuddannelse i ledelse. Hun er oprindeligt uddannet inden for maskinteknik.

Privat bor Jette i Støvring sammen med sin mand og har tre voksne børn samt to børnebørn.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.076