23948sdkhjf

Lettelse hos ABC-Reoler

Tirsdag faldt afgørelsen i den årelange kopisag mellem Montana og ABC-Reoler, og hos sidstnævnte gav det anledning til et glas champagne.
Efter syv år blev ABC-Reoler tirsdag frikendt, da Sø- og Handelsretten fastslog, at der er tilstrækkeligt med forskelle mellem ABC’s Quadrant-system og Montanas kassereol til at afvise anklagen om kopiering.

ABC-Reoler købte rettighederne til reolen af Jens Knudsen tilbage i 2002 og ændrede i den forbindelse navnet fra X-Ylo til Quadrant.

Læs også: ABC-Reoler frifundet i kopieringssag

Sagen blev indledt helt tilbage i 2005, og det var således en afgørelse, som ABC’s adm. direktør, Søren Iversen, havde ventet længe på at høre. Til Herning Folkeblad siger han:

- Det er klart, at vi føler en meget stor befrielse. Det har kostet os en formue i omsætning, fordi den verserende sag har skabt usikkerhed omkring vores produkt, fortæller han om sagen, der tirsdag formiddag løftede humøret betragteligt blandt medarbejderne på virksomheden i Aulum

- Vi lukkede telefonerne, og så tog vi en kop kaffe og nogle rundstykker. Og det blev da også til et glas champagne, siger direktøren til avisen.

Montana Møbler har nu et par uger til at beslutte, om dommen skal ankes til Højesteret.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.096