23948sdkhjf

Inventarsnedkeri sprænger rammerne og dobler op på pladsen

Inventarsnedkeriet Bygholm Wood er vokset ud af de eksisterende rammer i Randers, og har derfor valgt at flytte produktionsfaciliteterne til Hasselager lidt uden for Aarhus.

Her får virksomheden 3000 kvm. at boltre sig på svarende til omtrent en fordobling af pladsen.

– Med vores fokusering på udvalgte markedssegmenter, hvor kvalitet og godt håndværk har sin berettigelse, er det lykkedes os at tiltrække flere og flere kunder med spændende opgaver og projekter. Dette betyder, at de fysiske rammer for vores eksisterende inventarsnedkeri var blevet for små, fortæller adm. direktør og ejer Kasper Bygholm.

Store investeringer

Han ønsker ikke at oplyse, præcis hvilke segmenter og hvor mange nye kunder, der er tale om, men peger på, at en høj grad af kundetilpassede løsninger kræver stor alsidighed.

– Her kan optimal data-flow understøttet af den rette teknologi, de rette maskiner samt det rigtigemaskinlayout hjælpe medarbejderne og selv de mest komplicerede opgaver godt på vej. Derfor har vi samtidig med flytningen investeret i bl.a. robotstyret pladelager, ny nesting CNCog ny 5-akset CNC, lyder det i en pressemeddelelse fra virksomheden, der har investeret 10 mio. kr. i den nye produktionsteknologi.

– Investeringen i teknologi skal naturligvis gøre os mere effektive, men det betyder ikke, at vi skal være færre medarbejdere, snarere tværtimod. Vi har ambitioner,om at forsætte vores vækst, og det kræver flere dygtige kolleger, så aktuelt søger vi blandt andet en maskinsnedker og en møbelsnedker, oplyser inventarsnedkeriet. 

I løbet af efteråret 2021 vil virksomheden også etablere et showroom på adressen. Her vil private såvel som erhvervskunder kunne se løsninger inden for blandt andet listelofter samt karmløse-, skyde-og pinoldøre tillige med Bygholms køkkener og øvrige inventarløsninger. 

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.097