23948sdkhjf

Plads til personlighed i markant trævilla

I dag er op mod hvert femte, nye hus et træhus. Familien Brødsgaard fra Fredericia er nogle af dem, der er faldet for træet. De har netop fået opført et stort, moderne træhus med personlige finesser af Skovbo A/S.
For en familie fra Fredericia gik drømmen om et træhus for nylig i opfyldelse med en markant trævilla i to plan fra Skovbo A/S.

- Vi havde i flere år drømt om at bygge et træhus, og da vi fandt den rigtige grund, var Skovbo de eneste, der kunne leve op til vores krav til materialer, håndværk og specifikke løsninger, fortæller de nye træhusejere fra Fredericia.

Huset er på knap 220 kvm og opført i to etager. Skovbo A/S var entreprenør på projektet, mens familien selv har stået for det meste af byggeriets indvendige arbejde som medbygger på projektet.

Plads til personlighed
For familien Brødsgaard var det afgørende, at deres nye hjem skulle havde plads til personlighed, og med Skovbo A/S som rådgiver er huset derfor skræddersyet til familien.

Huset er for eksempel lyst og rummeligt med ekstra loftshøjde i alle rum, ligesom bryggerset er bygget med særligt hensyn til husets herres store hobby, jagt.

- Kroge i en af loftsbjælkerne giver en perfekt arbejdsplads til at flå og rense vildtet, og når jeg kommer hjem med en beskidt jagthund, så hopper den selv op i en bruser, vi har i bryggerset. Bruseren er hævet, så jeg nemt kan vaske hunden, inden den skal ind i huset,” fortæller den ivrige jæger.

Familien Brødsgaards hus forfra Hvert femte hus er træhus
Ifølge Bjarne Lund Johansen, arkitekt MAA og direktør for Træbranchens Oplysningsråd, er der flere grunde til den store efterspørgsel på træhuse.

- For det første er træ et både stærkt, holdbart og ærligt materiale, og for det andet har et træhus en helt bestemt sjæl og karakter, som man ikke finder i for eksempel et traditionelt murstenshus. Det appellerer til mange, som ønsker et personligt hus, der ikke ligner naboens, siger han.

Bjarne Lund Johansen skønner, at hvert femte, nye helårshus i dag er et træhus, og han spår, at der også i fremtiden vil komme flere træhuse i de danske nybyggerkvarterer. Én af årsagerne er, at træ som byggemateriale giver utallige muligheder for både klassisk og moderne arkitektur.

At flere og flere danskere vælger et træhus, når drømmen om den perfekte bolig skal gøres til virkelighed, mærkes hos Skovbo A/S, der oplever en stor efterspørgsel på både træ- og bjælkehuse over hele landet.

Kilde: Skovbo A/S. http://www.skovbohuse.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078