23948sdkhjf

Køkkenauktion indbragte 64.631 kroner til Børnecancerfonden

Det var hos Aubo Køkken & Bad i Aulum at man på en køkkenauktion med Bubber som auktionarius formåede at indsamle 64.631 kr. til Børnecancerfonden.
Marianne B. Nielsen, som er direktør for Børnecancerfonden kom onsdag d. 29. februar 2012 til Aulum for at modtage en check på kr. 64.631 kr., som Aubo Køkken & Bad havde samlet sammen ved et åbent hus arrangement den første weekend i februar.

Ubeskåret til Børnsecancerfonden
Det var medejer af Aubo Køkken & Bad Morten Pedersen der fik ideen til at auktionere et køkken væk, og fik flere leverandører med på ideen. Alt hvad, der blev doneret, blev bortauktioneret af Bubber, og gik ubeskåret til børnecancerfonden.

- Jeg har en god mavefornemmelse over, det vi har gjort, og at beløbet blev så stort, er jo helt fantastisk, jeg kan ikke skjule min begejstring. Klart at det også er business, vi vil jo gerne gøre opmærksom på os selv, og få folk herud til vores åbent hus arrangementer. Det har også givet en del positiv medie omtale, samt vi kan se på statistikken på vores hjemmeside, at der har været rigtig mange besøgende derinde, sagde Morten Pedersen efter auktion og pengeoverrækkelsen.

Penge til forskning & fornøjelser
- Pengene er værdsat, fortalte Marianne B. Nielsen, som er uddannet sygeplejerske, og har arbejdet på Rigshospitalets afdeling for kræftramte børn. Før i tiden døde de fleste børn, som fik konstateret kræft, i dag overlever 3 ud af 4.

- Børnecancerfonden samler omkring 10 millioner ind om året, alt sammen penge, der doneres, vi får ingen penge fra staten. Langt de fleste penge går til forskning, men der skal også falde lidt af til fornøjelser, så derfor tæller hver en krone, sagde Marianne B. Nielsen.



Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093