23948sdkhjf

Møller & Sørensen forstærker organisationen

For at skabe en mere klar profil vendte M&S Hindenburg i begyndelsen af decem-ber tilbage til sit tidligere navn Møller & Sørensen. Navneskiftet er blot ét af virksomhedens mange tiltag for fortsat at stå stærkt i konkurrencen.
Møller & Sørensen A/S – handelsfirma for træ, finér og plader og ejet af Danske Trælast A/S – har siden fusionen med Hindenburgs Eftf. i 2002 haft navnet M&S Hindenburg. Nu er navnet imidlertid blevet ændret tilbage det mere ”mund-rette” Møller & Sørensen A/S.

Navneskiftet er sket fra den 1. december i år og skal være med til at profilere virksomheden mere klart over for både kunder og leverandører.

Møller & Sørensen har i øjeblikket fokus på at styrke markedsføringen af sit brede produktprogram og sin store know-how, der desuden bakkes op af et bredt sammensat varelager inden for hårdttræ og pladeprodukter – produkter som dækker de fleste behov i den træforbrugende industri.

Virksomhedens kernekunder findes i møbelindustrien, dør- og vinduesindustrien, bådindustrien, køkkenindustrien, bordpladeproducenter, lågeproducenter, limtræsfabrikker, inventarsnedkerier, karrosseribranchen, underleverandørbranchen, trælaster samt entreprenørbranchen.

Ny direktør fra branchen
Møller & Sørensen har i 2005 fået ny ledelse. Adm. direktør Henrik Felding, som tiltrådte den 1. maj i år, har en baggrund fra træ- og møbelbranchen med job hos Junckers, Skouhus og senest i ledelsen hos bordpladeproducenten PFP A/S.

I løbet af 2005 har virksomheden gennemført en række ændringer, så en fornyet og mere handlekraftig organisation står klar til at betjene kundekredsen.

Salget er klar til nye udfordringer i 2006
I salgsafdelingen har salgschef Lars Tommerup overtaget ansvaret for salget overalt i Danmark.

Salgsstyrken udgør nu 6 kompetente sælgere.

På Sjælland kører Peter Nielsen og i Storkøbenhavn Martin Bjørn Hansen. På Fyn ligger ansvaret hos Klaus Hedelund, mens Jylland er delt op i tre regioner:

Morten Lund Hejbøl kører i Sønderjylland, Bo T. Hansen vil overtage Flemming Horns distrikt i Midtjylland, når Flemming Horn går på pension først på året 2006, og Kim Martin Bendtsen, som netop er ansat, vil være Møller & Sørensens mand i Nordjylland.

Nyt velassorteret lager på hjemmebanen i Odense
De 6 store lagerhaller i Odense er i efteråret 2005 blevet omorganiseret, så arbejdet med pakketræ, terrassebrædder, plader, og andre lagervarer er blevet systematiseret og forenklet. Målet har været at lette ordreekspedi-tionen og minimere spild og brækagefejl.

Det betyder, trods en stigende omsætning, at ordrerne i Møller & Sørensens ”dag-til-dag” leveringskoncept glider bedre igennem systemet uden problemer. Desuden er der skabt bedre mulighed for at kunderne selv kan afhente varer med kort varsel.

Eget, fremtidssikret opskæringsanlæg for plader
Det nyeste tiltag er Møller & Sørensens investering i eget pladeopskærings-anlæg i Glyngøre. Den nyoprettede opskæringsafdeling bliver ledet af Allan Jepsen assisteret af planlægger Mette Østergård.

Virksomheden satser målrettet på en styrkelse af Møller & Sørensens position på denne del af plademarkedet, hvor produktchef Karl Aage Jørgensen i øvrigt fortsat vil være en del af drivkraften i det daglige salgsarbejde.

Next Step Outdoor terrassebrædde-konceptet udvides
Efter flere sæsoner med succes i terrassebrædder udvides sortimentet med udendørsbeklædning i flere varianter og træsorter.

Programmet vil omfatte både klink beklædning samt profilerede beklædnings-brædder. Desuden forberedes nye tiltag med håndlister til afslutning på terrasserne. Alle profiler kan ses på displays, der produceres til udstillinger.

Læs mere om Møller & Sørensen A/S her:
http://www.mollersorensen.dk

Kilde: Møller & Sørensen A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078