23948sdkhjf

RobinieTræ® - en stærk træsort, der holder!

Hvis træsorten Robinie, der også bliver kaldt falsk akacie, siger de færreste noget, kan der være god grund til at lægge vejen forbi SkovTrup. Her er Robinie den mest brugte træsort til blandt andet hegn, terrasser og stakitter.
Mange træsorter har en begrænset levetid i det fugtige danske klima, men her skiller Robinie træet sig ud fra mængden ved at have særlige egenskaber, der gør træsorten vejrbestandig i 25-40 år, selv ved direkte jordkontakt.

Den lange levealder opnås uden nogen form for kemisk behandling og skyl-des veddets særlige cellestruktur samt indholdet af naturlige garvesyrer.

De egenskaber gør Robinie anvendeligt, når træet skal i kontakt med jord og vand. Også anlægsgartnere og haveejere har i stigende grad fået øjnene op for Robinies egenskaber til f.eks. højbede, sandkasser, stakitter, terrasser og træ-fliser.

Det seneste i Robinie træ er SkovTrups eget vildmarksbad, der er et uden-dørs badekar med opvarmningsfyr.

Robinie træ er EU-træ fra plantager i Europa og ikke træ fra regnskove. Træ-sorten er hårdende end både eg og teak.

SkovTrup blev etableret for fire år siden af Søren Gøttrup og har base i Hobro. Udover de salgsmæssige aktiviteter beskæftiger firmaet sig også med produkt- og projektudvikling inden for metal- og træindustrien.

SkovTrup tilbyder desuden også emballageløsninger direkte fra fabrik i Balti-kum.

Der er tale om bearbejdede råvarer til emballageindustrien, som f.eks. forar-bejdet/ uforarbejdet x-finer til industrien.

Kilde: SkovTrup. http:// www.skovtrup.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11