23948sdkhjf

Stockholm igen mødested for nordisk design

Stockholm Furniture Fair og Northern Light Fair, der er verdens største mødeplads for nordisk design, løber af stabelen i februar og er så godt som fuldt booket. Et stort antal nye udstillere fra de nordiske lande, heriblandt Montana, har valgt at lægge vejen forbi.
Fra den 8.-12. februar næste år går Stockholm Furniture Fair og Northern Ligth Fair i luften. Messen er så eftertragtet, at den er tæt på at være fuldt booket, og arrangørerne gør sit yderste for at fremtrylle flere kvadratmeter til de mange interesserede udstillere.

Blandt de mange interesserede er en række nye udstillere fra de nordiske lande. Paustian og Montana er blandt de danske udstillere, mens Stordal og Sandvik er med i den norske delegation.

- Med de nye nordiske udstillere, forstærker vi vores position som den største mødeplads for nordisk design, siger Charlotte Wiking, projektleder for Furniture Fair.

Stockholm Furniture Fair og Northern Light Fair lokkede sidste gang cirka 30.000 besøgende fra 30 lande, mens 723 udstillere viste deres nyheder på det 55.000 kvadratmeter store messeareal.

Kilde: Stockholm Furniture Fair. http://www.stockholmfurniturefair.se

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078