23948sdkhjf

Egen pladeopskæring - og nyt navn

M&S Hindenburg skifter navn til Møller & Sørensen A/S og investerer i eget anlæg til pladeopskæring.
M&S Hindenburg A/S i Odense skifter navn til Møller & Sørensen A/S og åbner samtidig en ny afdeling for pladeopskæring.

- Navnet M&S Hindenburg opstod i sin tid som følge af sammenlægningen mellem Møller & Sørensen og Hindenburgs Eftf. Dengang forekom det logisk at smede de to navne sammen til ét, men ”mund-ret” var navnet jo ikke just. Derfor det nye navn Møller & Sørensen, forklarer administrerende direktør Henrik Felding,

Samtidig med navneskiftet investerer virksomheden i eget opskæringsanlæg i Glyngøre, hvor man har overtaget et Giben-anlæg til opskæring af spånpla-der, MDF-plader og andre pladetyper.

Med opskæring i eget regi vil det være endnu mere attraktivt for især møbel- og køkkenindustrien at benytte Møller & Sørensen som leverandør.

Til at lede afdelingen er ansat Allan Jepsen, som hidtil har været indkøber hos Bodilsen. Tillige har virksomheden ansat Mette Østergård som planlægger.

Salget vil ske gennem Møller & Sørensen, hvor produktchef Karl Aage Jørgen-sen glæder sig over beslutningen:

- Vi får nu endnu bedre muligheder for at tilbyde vore kunder en hurtig og professionel levering af plade-emner opskåret efter ordre. Og vi ved, at vore nye kolleger i Glyngøre fra første dag har den viden og indstilling, der skal til.

Teamet foran produktionsfaciliteterne i Glyngøre. Fra venstre ses Lise Høg, salgskoordinator, Karl Aage Jørgensen, produktchef, Allan Jepsen, afdelingsleder og Mette Østergård, planlægger.

Kilde: Møller & Sørensen A/S. http://www.mshindenburg.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.176