23948sdkhjf

Underskud og ny direktør i Bodilsen

Møbelkoncernen Bodilsen har nedjusteret forventningerne til årsresultatet og forventer nu et underskud på 25 millioner kroner. Samtidig har koncernen meddelt, at selskabet får ny koncerndirektør.

Underskud og ny koncerndirektør i Bodilsen



Bodilsen har i en ekstraordinær fondsbørsmeddelelse meddelt, at koncernen nedjusterer forventningerne til årets resultat.

Resultatet af den primære drift for hele regnskabsåret 2005 forventes nu at blive et underskud på cirka 25 millioner kroner.

De lavere forventninger for året hænger primært sammen med lavere dækningsgrader, der skyldes lagernedskrivninger forårsaget af en kraftig rationalisering af produktporteføljen.

Endvidere er salget fortsat ramt af det vigende marked i England og Tysk-land, men koncernen er dog ved at opbygge en supplerende kundekreds.

Øget sourcing gennem Bodilsens handelshus i Kina har medført en væsentlig reduktion af medarbejderstaben i Danmark, og det har ført til tabt effektivitet i opsigelsesperioden.

Ved årsskiftet vil koncernen i forhold til samme tidspunkt sidste år have reduceret medarbejderstaben i Danmark med over 30 %.

Ny koncerndirektør
Bodilsen forventer i 2006 at få et væsentligt bedre resultat end i indeværen-de år, men det bliver en ny koncerndirektør, der kommer til at stå i spidsen for den udvikling.

Koncerndirektør Henning Bodilsen og direktør Ruth Bodilsen fratræder nemlig som direktører i Bodilsen Holding a/s allerede den 1. december i år.

Ny administrerende koncerndirektør bliver Jan Ankersen.

Med den ny koncerndirektør fuldføres det generationsskifte, som Bodilsen tog hul på for 3 år siden med ansættelse af Jan Ankersen som administrerende direktør i Bodilsen a/s.

Kilde: Fondsbørsmeddelelse fra Bodilsen Holding A/S. http://www.bodilsen.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.082