23948sdkhjf

Spirende møbelsnedker dropper nattesøvn for at opfylde drømmen

I landsbyen Torsted i Ringkøbing-Skjern Kommune arbejder 32-årige Jakob Godske Jensen på at gøre en drøm til virkelighed. En drøm, der for tiden gør betragteligt indhug i den udlærte tømrers nattesøvn, for vækkeuret ringer klokken 03, så Jakob Godske Jensen kan nå at snedkerere møbler, inden arbejdet hos et ejendomsselskab kalder.

Det skriver Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Skulle Jakob Godske Jensen vælge levevej i dag, var han blevet møbelsnedker, og det er den kurs, han nu har sat sig for at slå ind på, i første omgang sideløbende med sit faste arbejde. Derfor står han nu op midt om natten, så han kan arbejde fire timer i sit værksted, uden det går udover tiden med familien.

Drømmen er dog med tiden at kunne leve af passionen for træ og håndværk, og Jakob Godske Jensen har med brandet Godske Design lagt sig fast på den retning, han ønsker at gå.

– Jeg er meget visuelt orienteret, og jeg kan ikke bare sætte mig ned og tegne et møbel. Det er da lidt specielt at sælge et produkt til kunder, de ikke kan se andre steder end ud fra en skitse og et valg af træsorter. Det er lidt en tillidserklæring. Men jeg har også det princip, at jeg ikke vil sælge noget, som kunden ikke kan lide. Så hvis det endelige resultat ikke falder i en kundes smag, beholder jeg selv møblet og håber, at andre vil købe det senere, siger den spirende møbelsnedker til Dagbladet Ringkøbing-Skjern.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078