23948sdkhjf

Opkøb bliver til fusion mellem udemøbel-producenter

To virksomheder bliver til én. For Hitsa, der er producent af byrumsmøbler, er fra nytår fusioneret med Veksø, som Kolding-virksomheden købte i 2018.

Det nye navn er HITSA.

- Vi slår os sammen for at udvikle os og vækste sammen i stedet for at konkurrere mod hinanden, siger administrerende direktør Henrik Andersen, HITSA, i en pressemeddelelse.

I 2019 flyttede de to virksomheder sammen i Kolding for at dele produktion og administration. Nu er det naturligt at tage skridtet fuldt ud og samle det bedste fra begge virksomheder for på den måde at stå endnu stærkere i konkurrencen på markedet.

Har 110 medarbejdere

Begge virksomheder har sine forcer i cyklismeprodukter som cykelstativer, luftpumper og cykeloverdækninger. HITSA samler nu kompetencerne og kan tilbyde et bredt produktprogram til markedet. 

Også når det gælder specialdesign og udvikling af nye produkter er kræfterne nu samlet. Og Veksøs kompetencer inden for projekter og udbud videreføres i en styrket projekt- og konstruktionsafdeling.

HITSA har i alt cirka 110 medarbejdere i Danmark, Sverige og Letland. På lokationen i Kolding har virksomheden smedeværksted, træværksted, pulverlakeringsanlæg og montage samt salg og administration.

Virksomheden er ejet af administrerende direktør Henrik Andersen og Den Sociale Kapitalfond Invest og arbejder målrettet med social inklusion og har i 2020 udarbejdet en bæredygtighedsstrategi.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.078