23948sdkhjf

Kvalitetsmøbler i fokus hos Tvilum-Scanbirk A/S

Tvilum-Scanbirk A/S i Fårvang, der er verdens største producent af saml-selv-plademøbler, sætter nu produktion af kvalitetsmøbler på dagsordnen.
Producenten af saml-selv-plademøbler vil ikke længere holde sig til møbler i den prisbillige ende. Med en ændring i strategien vil Tvilum-Scanbirk forsøge at få del i danskernes stigende interesse for designermøbler.

- Vi ændrer nu strategi. Mens vi hidtil kun har produceret møbler i den helt billige ende af prisskalaen, følger vi de nye strømningerne hos forbrugerne og satser nu også på møbler, der ligger en klasse højere oppe, hvad angår både design, kvalitet og dermed pris, siger adm. Direktør Ole Lund Andersen, Tvilum-Scanbirk til Dagbladet Børsen.

Allerede i denne uge tager Tvilum-Scanbirk hul på det nye segment ved at præsentere op mod 500 helt nye møbelmodeller på en messe, som virksomheden selv arrangerer i egne lokaler.

Forventninger til den nye strategi er store, idet Ole Lund Andersen forventer, at strategien omkring kvalitetsmøbler vil skabe ny vækst i 2006, fremgår det af avisen.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062