23948sdkhjf

Bjerre System & Design solgt

Bjerre System & Design A/S har igennem den sidste tid arbejdet på at gennemføre et salg af virksomheden. Det er nu sket, og fra den 1. november har Bjerre Group A/S købt samtlige aktiver og rettigheder af Bjerre System & Design A/S.
Efter at have arbejdet på det et stykke tid er Bjerre System & Design A/S nu solgt til Bjerre Group A/S. Aktiviteterne vil blive videreført i det nye selskab, der hedder Bjerre Group A/S.

Bjerre Group har de fornødne økonomiske ressourcer til at videreføre og videreudvikle selskabet. Alle indeværende ordrer vil blive leveret af Bjerre Group, ligesom indgåede kundeaftaler vil blive overholdt af den nye ejer.

Direktør Søren Kristensen fortsætter ikke i Bjerre Group A/S men vil dog virke som konsulent for den nye virksomhed i en periode. Ny adm. direktør vil være Chris Wirstad, der kommer fra en stilling som adm. direktør hos Heat-com Corporation A/S.

Alle øvrige medarbejdere følger med over i det nye selskab, ligesom aktivite-terne fortsætter fra fabrikken i Vissenbjerg.

Kilde: Bjerre Group A/S

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078