23948sdkhjf

DI Sydvestjyllands InitiativPris 2005 gik til KA Interiør

KA Interiør A/S i Grindsted er årets modtager af DI Sydvestjyllands Initiativpris. KA Interiør bliver fremhævet for sin evne til konsekvent og målrettet at skabe en positiv udvikling i et klemt marked.
Når DI Sydvestjylland giver InitiativPrisen 2005 til KA Interiør så skyldes det især, at virksomheden står for en række af de ting, andre virksomheder i regionen kan tage ved lære af.

I begrundelsen bliver blandt andet nævnt virksomhedens løbende markeds-analyser, et forbilledligt kundesamarbejde samt virksomhedens økonomiske udvikling gennem de seneste år.

KA interiør A/S blev stiftet i 1991og har siden stiftelsen levet op til virksom-hedens tre nøgleord: Funktion - for praktisk udformning og høj kvalitet. Form - for smukt de-sign, der skaber det smukke møbel. Fleksibilitet - for tilpasning til familiens behov og boligens rum, også hvor vægge er skrå og pladsen trang. Kundernes individuelle øn-sker og behov er i centrum når de beslutter sig for et skab fra KA

- Hos KA Interiør A/S er vi meget glade for den anerkendelse, der ligger i at modtage DI Sydvestjyllands Initiativpris. Vi er stadig en yngre virksomhed, som har haft stort udbytte af at samarbejde både med de lokale myndig-heder, og vores danske samar-bejdspartnere. Det er for mig også væsent-ligt at anerkendelsen kommer fra vores kol-legaer i industrien, der på den måde har set, at vi altså også kan noget her i Grindsted. siger direktør i KA Interiør Allan Meyer.

Dansk Industris regionale initiativpris uddeles en gang om året til en mindre eller middelstor virksomhed, der gennem særligt initiativ og virkelyst har skabt grundlag for vækst.

Kilde: KA Interiør A/S. http://www.ka-as.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.071