23948sdkhjf

Compo Tech kandiderer til Årets læreplads

Den midtjyske underleverandør til træ- og møbelindustrien, Compo Tech A/S, er netop udnævnt som Årets læreplads i Herning-området.
Det er tradition for, at elever og lærlinge hvert år kan indstille deres virksom-hed til at blive udpeget som Årets læreplads. Skolerne kårer hver en regional vinder, der fortsætter i kampen om at blive national vinder, og fra Herning-området skal Compo Tech dyste.

Hos Compo Tech var det lærlingen, Anders Krogh Jensen, der mente, at Compo Tech A/S var Årets læreplads. Det mente den siddende jury hos CEU Herning også, og det var en stolt administrerende direktør for Compo Tech, Bjarne Henriksen, der i tirsdags modtog diplomet og takkede Anders Krogh Jensen for indstillingen.

- Compo Tech er det sidste år vokset betydeligt både mandskabs- og omsætningsmæssigt og en hæder som denne vidner om tilfredse medarbej-dere og bliver set som et velfortjent klap på skulderen til Compo Tech, sagde Bjarne Henriksen.

Senere på måneden afgøres det, hvem der modtager hæderen for ”Årets danske læreplads”. Compo Tech er blandt andet i konkurrence med Vest-Wood, der blev kåret som Årets læreplads af Skive Tekniske Skole.


Kilde: Compo Tech A/S. http://www.compotech.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079