23948sdkhjf

Styrket ledelse i Kurt Kirkegaard

Den vestjyske tømrervirksomhed står for omfattende byggevirksomhed, og udnævnelsen af ny direktør skal nu aflaste virksomhedens stifter.
Kurt Kirkegaard A/S, tømrer- og byggefirma med hjemsted i Billund og Krog-ager ved Grindsted, har styrket ledelsen. Virksomhedens stifter og hoved-aktionær, tømrermester Kurt Kirkegaard, har travlt med sit politiske arbejde som folketingsmedlem for Venstre, formand for Folketingets Erhvervsudvalg og medlem af boligudvalg, trafikudvalg og uddannelsesudvalg.

Samtidig kommer der konstant nye opgaver til firmaet, der blandt andet aktuelt er i gang med byggeri af 31 ferieboliger på Rømø og omfattende boligbyggeri og renovering mange steder i landet.

Udviklingen har derfor længe krævet en styrkelse af direktionen og en ændring af virksomhedsstrukturen, og det er nu sket med udnævnelse af Finn Hansen som direktør og med oprettelse af en ny afdeling.

Den nye direktør, Finn Hansen, kom til Kurt Kirkegaard A/S den 1. maj 2005, netop med henblik på siden at blive direktør i firmaet. Han kom fra en stilling som projektleder hos Skanska Danmark A/S.

Ny afdeling for privatkunder
Men det er ikke de eneste ændringer i struktur og ledelse, der nu sker i Kurt Kirkegaard A/S.

De mange store byggeopgaver i total- eller delentreprise må ikke gå ud over de private kunder. Det var dem, der tilbage i 1977 for alvor var med til at få firmaet i gang, da Kurt Kirkegaard valgte at starte for sig selv som selvstæn-dig tømrer. Og det brede kundegrundlag er fortsat vigtigt og skal plejes og serviceres optimalt.

Derfor er én af firmaets erfarne medarbejdere nu udnævnt som ansvarlig for en nyoprettet privatkundeafdeling. Det er tømrer Jens Knudsen, der har været i firmaet i 25 år og dermed været med næsten hele vejen.

Han har været pladsformand i stort set alle år på det større byggerier, og han får nu ansvar for de mange private kunder, der benytter sig af tømrer-firmaet Kurt Kirkegaard A/S til blandt andet almindeligt tømrerarbejde, opførelse af carport mv. eller privat boligbyggeri.

70 medarbejdere
Baggrunden for ændringerne i firmaets ledelse og struktur er en voldsom udvikling i Kurt Kirkegaard A/S, der som hovedbeskæftigelse står for byggeri af helårs- og fritidshuse, byggeri for landbruget, erhverv og institutioner samt renovering. Firmaet tager selv initiativ til en del af byggeprojekterne og administrerer også lejemål.

I dag beskæftiger Kurt Kirkegaard A/S 70 medarbejdere, og der er gang i en række store og mindre projekter. Blandt dem kan nævnes større renoverings-arbejde på Billund Plejehjem, nybyggeri i Filskov, 21 dobbelthuse på Lange-land, stor tagrenovering for LEGO, opgaver på det nye skattecenter i Billund, udskiftning af tag på NAC i Billund samt ombygning af værelsesfløj på Vingstedscentret.

Dertil kommer en række mindre opgaver, og med ændringerne i strukturen og styrkelse af ledelsen er Kurt Kirkegaard A/S nu klædt på til yderligere ekspan-sion, uden at der bliver mindre fokus på de private kunder - tværtimod.

Kilde: Pressemeddelelse fra Kurt Kirkegaard A/S.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.109