23948sdkhjf

TCM og Actona: Nye restriktioner ændrer ikke hverdagen

Torsdag meddelte regeringen, at de skærpede corona-restriktioner blev udbredt til i alt 69 kommuner.

Det gælder blandt andet Holstebro, hvor den Lars Larsen-Group ejede møbelproducent Actona Company samt køkkenkæmpen TCM Group har til huse, men hos de to store virksomheder, kommer de nye restriktioner ikke til at ændre hverdagen synderligt.

Det skriver Dagbladet Holstebro-Struer.  

Hos Actona kommer opfordringen om, at så mange som muligt skal arbejde hjemme, ikke bag på adm. direktør Torben Villadsen.  

–  Det kommer ikke som den store overraskelse, at der skal arbejdes hjemmefra. Vi har været på forkant med udviklingen, og allerede for flere uger siden sendte vi halvdelen af det administrative hjem for at arbejde. Vi skruede lidt ekstra op for det, så det er omkring 2/3, der arbejder hjemmefra, så den nye melding kommer ikke til at ældre sig ret meget, siger Torben Villadsen, der ikke udelukker, at flere kan komme til at arbejde hjemmefra.

Også køkkenproducenten TCM Group har haft hjemmearbejde på programmet i længere tid. Her fortæller adm. direktør Torben Paulin, at mange af virksomhedens administrationsansatte har arbejdet hjemmefra mere eller mindre siden sommerferien.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.109