23948sdkhjf

Rekordordre: Ikast-firma skal passe på kongens klæ'r

Ikast-baserede Sono Danmark, der leverer garderobeløsninger og kontormøbler, har landet sin hidtil største ordre. De kommende år skal Forsvaret bygge og renovere deres faciliteter for store millionbeløb og det kræver nye omklædningsfaciliteter til personalet. 

Sono Danmark har indgået en aftale om levering af garderobe- og omklædningsskabe til Forsvarets bygninger over hele Danmark. Kontrakten skønnes at have en værdi på 13 mio. kr. i en toårs periode med mulighed for yderligere to års forlængelse.

Aftalen med Forsvaret er Sonos største kontrakt nogensinde i Danmark, og den lander på et sted, der for ikke så længe siden var overordentligt tørt.

– Vi er kommet fra et dybt sort hul til nogle af de bedste måneder i virksomhedens historie. I foråret gik alt i stå på grund af Covid-19 og hele personalet var hjemsendt. Efter sommerferien kaldte jeg medarbejderne tilbage for fuld styrke og det var en god beslutning. Alle har ydet en formidabel indsats, og det resulterede i, at oktober måned blev vores bedste nogensinde – og det endda før vi underskrev kontrakten med forsvaret, siger Kenny Hodel, direktør hos Sono Danmark.

Fra hjemsendelse til rekordresultat

Trods krisen er der igen kommet fuld gang i byggeriet. Sono, der især sælger skabe til personaleomklædning har ikke blot solgt til Forsvaret og andre offentlige kunder, men også mange små og mellemstore virksomheder.

– Mine medarbejdere har kæmpet og det har nu givet afkast. Vi er kommet stærkt igennem krisen – velvidende at mange andre har det svært. Vi kan ikke lade være med at se meget lysere på fremtiden og vores økonomiske situation, da mange både store og mindre virksomheder er villige til at investere i deres ejendomme og personale lige nu, siger Kenny Hodel.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.094