23948sdkhjf

Dansk leverandør til køkkenindustrien på nye, svenske hænder

Den Herning-baserede grossistvirksomhed Cassøe, der er leverandør til en række af landets køkkenproducenter, er kommet på nye, svenske hænder.

Det oplyser virksomheden, der producerer køkken- og badinteriør, i en pressemeddelelse.

–  Det har naturligvis været en kæmpestor beslutning. Det har været en enorm berigende oplevelse at drive Cassøe-brandet igennem de seneste mere end 10 år. Vi har arbejdet målrettet på at skabe et moderne brand inden for køkken- og badinteriør med fokus på innovation i vores produkter og kundefokus. Og det vil vi fortsætte med – og udvikle på, udtaler Michael Cassøe, der overtog virksomheden i 2008, og som fortsætter som adm. direktør under det nye ejerskab.

Køberen er Svedbergs, der er en svensk børsnoteret koncern med en omsætning på ca. SEK 600 millioner, som i forvejen har varemærkerne Svedbergs og Macro Design, der markedsføres primært i Sverige, Norge og Finland. Selskabet beskæftiger ca. 225 medarbejdere.

Fortsætter som selvstændigt brand

Den nye ejer ønsker at fastholde fokus på Cassøe som et selvstændigt brand og samtidig at fastholde medarbejderteamet inklusive Michael Cassøe som administrerende direktør og Gitte Uldahl som administrativ leder, der begge fortsætter i virksomheden.

– Det har haft stor betydning for vores beslutning om at sælge, at Svedbergs fra starten har udtrykt et klart ønske og holdning om, at fortsætte med Cassøe som et selvstændigt brand med en ambitiøs vision. Og endnu større betydning, at vi fortsætter med vores helt unikke team af medarbejdere. Vores medarbejdere har bidraget fantastisk på vores rejse frem til i dag. Og sammen med Svedbergs, som ny ejer, skabes der nu stærke muligheder for synergier på områder som innovation, indkøb og logistik. Synergifordele der er ekstremt vigtige i fremtiden, for at vi kan sikre og udbygge vores position og brand på det skandinaviske marked, lyder det fra Michael Cassøe, der understreger, at ambitioner og mål står klart for alle involverede:

– Der skal skabes endnu mere vækst fremadrettet, slår direktøren fast.

Cassøe kom ud af regnskabsåret 2019 med en bruttofortjeneste på 15,6 mio. kr. og et resultat før skat på 9,8 mio. kr.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079