23948sdkhjf

Carl Hansen & Søn er sendt i hænderne på næste generation

Den traditionsrige producent af møbelklassikere Carl Hansen & Søn er nu officielt sendt videre i arvefølgen.

Af Det Centrale Virksomhedsregister fremgår, at ejerskabet af virksomheden har skiftet hænder, således det nu er Morten Hai van Bui Hansen, der sidder på 75 pct. af den familieejede virksomhed, der blev grundlagt i 1908.

Morten Hai van Bui Hansen er yngste søn af nuværende direktør og medejer Knud Erik Hansen, der i 2002 overtog direktørstolen fra sin storebror Jørgen Gerner Hansen. Det er således grundlæggerens yngste oldebarn, der nu er kørt i stilling til en fremtid som møbeldirektør.

Carl Hansen & Søn er en familiejet virksomhed, der i mere end 110 år er gået i arv gennem tre generationer. Sådan skal det også være fremover. Derfor er det en glæde, at vi netop har gennemført et juridisk generationsskifte således, at en af vore sønner i dag ejer størstedelen af virksomheden, udtaler Knud Erik Hansen, der dog ingenlunde er på vej ud af foretagendet.

 Min hustru og jeg vil fortsætte ved roret i Carl Hansen & Søn i en årrække endnu, men med generationsskiftet er vi godt klædt på til fremtiden. Vi er overbeviste om, at når dagen kommer, hvor vor søn skal overtage ledelsen, har han alt, hvad der kræves af en god leder for at kunne forsætte den daglige drift af virksomheden samt, at han vil formå at fortsætte den vækstrejse, Carl Hansen & Søn har været på i de sidste mange år, slår han fast.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094