23948sdkhjf

Mondæn møbelkæde sætter kurs mod Århus

Møbelkæden Ingvard Christensen, der har hovedsæde i Esbjerg, kan snart sætte endnu en knappenål i Danmarkskortet. Ovenpå et rekordår venter nemlig åbningen af kædens femte butik, der får adresse i Århus.

Det skriver JydskeVestkysten.

Ingvard Christensen, der har rødder tilbage i efterkrigstiden, har de seneste år for alvor fået sparket gang i væksten. På fem år er driftsresultatet vokset fra 2,0 mio. til 16,4 mio. kr., og virksomheden kom ud af regnskabsåret 2019/20 med en bundlinjevækst på næsten 60 pct.

Nu er kæden så klar til at føje endnu en butik til, og kursen er sat mod det nordlige Århus, hvor man til februar slår dørene op i Risskov.

- Det er noget, vi har arbejdet på i lang tid, men nu synes vi, at vi har fundet en rigtig fin placering, og vi glæder os til at vise Aarhus, hvad vi har at byde på, siger adm. direktør Anders Bonde til JydskeVestkysten.

Ingvard Christensen-kæden er ejet af Droob-familien, der grundlagde sin formue på butikskæden Dansk Discount, der i 1981 blev solgt til detailkoncernen Coop - og fik navnet "Fakta".

I nyere tid er familien - nærmere bestemt Jeppe Droob - bedst kendt for at stå bag fastfoodkæden Sunset Boulevard. Derudover ejer familien en lang række ejendomme.

Familien Droob har også været medejer af lampeproducenten Louis Poulsen, som blev solgt videre til italienske Targetti Sankeys, samt Løgstør Parkhotel, der blev afhændet i 2006.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.063