23948sdkhjf

Danske udstillere godt fra start på ZOW

Antallet og kvaliteten af besøgende hos de danske udstillere på messen ZOW er i top, lyder det fra arrangøren af den danske fællesstand.
Lis Nørgaard fra Denmark Business Consulting, der siden 1999 har været ansvarlig for den danske fællesstand på ZOW, melder, at de danske udstillere er kommet godt fra start på årets udgave af ZOW.

- Antallet og kvaliteten af gæsterne her på førstedagen har været i top, så vi glæder os til de næste tre dage. Hallerne er fulde og man kan mærke en tydelig branding hos de enkelte virksomheder. Taget i betragtning, at OstWestfalen er Tysklands største møbelcluster med 60% af den tyske møbelomsætning og over 300 møbelfabrikker er de danske udstillere zum richtigen Zeitpunkt am richtigen Ort” (Red: det rigtige sted på det rigtige tidspunkt), siger Lis Nørgaard.

De danske udstillere på fællesstanden er HT-Bendix, Front-z, Ansager, Linimatic, SGS Doors, Gern Glas, Furnipart, Vonsild, Herning Massivtræ, CADesign, Movetec, FlexTrim og Linak.

Stor interesse forud for messen
De danske udstillere har længe haft noget at se frem til.

Allerede i maj måned kunne arrangørerne af ZOW 2012 melde om voldsomme interessetilkendegivelser fra møbelproducenter fra hele Europa, da hele 220 virksomheder med udgangen af maj havde reserveret standplads.

I 2011 udstillede 500 underleverandører fra 30 lande på ZOW, der blev besøgt af godt og vel 15.000 besøgende.

Stor interesse for danskerne i 2011
I 2011 nød de danske virksomheder stor bevågenhed, og Lis Nørgaard kunne efter messen se tilbage på gode dage i Tyskland, hvor især det tyske opsving havde stor betydning for den gode stemning.

- Det tyske opsving mærkes virkelig her på messen. Der er en super god stemning og besøgstallene er i top. Mandag var der ca. 3.000 gæster og tirsdag var hallerne igen fyldte, så tallet må ligge noget over førstedagens, lyder Lis Nørgårds konklusion.

Læs: Tysk opsving giver danske ordrer






Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08