23948sdkhjf

Labofa på vej med solidt regnskab

Markant produktudvikling baner vejen for et nyt solidt regnskab, når tallene for 2011 offentliggøres i løbet af februar eller marts måned.
- Allerede nu kan vi konstatere, at Labofa kom ud af 2011 med et tilfredsstillende regnskab, der viser stigende omsætning i forhold til 2010, en indtjeningsfremgang på 20 % og et resultat før skat på 1,6 mio. kroner.

Det siger en glad Mogens Pedersen, adm. direktør hos stoleproducenten Labofa i Vemmelev.

- Vores strategi om at udvikle profilerende indretningsløsninger til segmentet for mellem-, voksen- og videregående uddannelser har været helt rigtigt. Markedet har taget rigtigt godt imod de nye produkter, fortsætter han.

Mogens Pedersen peger på, at de nyudviklede produktserier – Groovy, Reef og Toro – udgør en rigtig stærk produktportefølje sammen med de eksisterende produkter; multi-funktionsstolen Shark og undervisningsstolen Cobra. Af sidstnævnte er der siden introduktionen i januar 2009 solgt over 40.000 eksemplarer til undervisningssegmentet.

Nye markeder skal erobres i 2012
I kølvandet på succes i Danmark har Labofa nu ambitioner om at gentage kunststykket på de nær-europæiske markeder. I den forbindelse blev Billy Jagd ansat som Head of International Sales pr. 1. december 2011.

- Vi er rigtigt stolte af at knytte en så stor kapacitet til vores fælles projekt. Første spændende opgave bliver Stockholm Furniture Fair 2012 fra den 6. til 12. februar, hvor vi udstiller på en fælles dansk stand med kollegerne fra Howe og Holmris Office, fortæller Mogens Pedersen.

2012 står også i udviklingens tegn hos Labofa. I foråret introduceres en helt ny møbelserie til læringsmiljøer i den europæiske grundskole. Et samarbejde mellem ph.d. Simon Dennehy fra universitetet i Dublin og designerne Hans Thyge & Co. har resulteret i en spændende ergonomisk skolemøbelserie, hvor der har været fokus på nytænkning omkring forholdet mellem ergonomi og læring.

Til efteråret følger Labofa op med introduktion af en ny kontorstol, der er resultatet af en udviklingsproces på mere end to år. Kontorstolen er udviklet med europæiske partnere og designet af Hans Thyge & Co.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094