23948sdkhjf

Trip Trap inviterer nye møbler ind i varmen

Trip Trap har i mange år været kendt for smukke, solide og stærke møbler til sommermånedernes udendørs glæder. Nu flytter Trip Trap også ind i boligen med en række moderne indendørsmøbler med maritime aner og kærlighed til naturlige materialer.

Blandt nyhederne til indendørs brug er et spisebord i Trip Traps Ocean-serie, hvor bordpladen er støbt i fiberbeton – en kombination af cement, kvartsand og glasfiber. Bordet har et organisk og harmonisk udtryk, og sammensætningen af de naturlige materialer gør bordet stærkt og i stand til også at kunne stå udendørs i regn, rusk og frost. Ocean-bordets fås foruden bordpladen i fiberbeton også med en bordplade i traditionelt teaktræ. Spisebordet i fiberbeton er blot ét af en række nye ’indoor’-designmøbler, der vil bringe Trip Trap ind i de danske hjem. Blandt indemøblerne er også spisebordet Regatta med tilhørende armstole i lyst, sæbebehandlet egetræ.

Ud over spiseborde og stole bringer også bænke, badrumsmøbler og en garderobe Trip Traps danske design ind i varmen. Med materialer i både beton, kunststof, teak og eg er det altså muligt at nyde møbler fra Trip Trap året rundt i hele boligen – uanset om stilen er ung og rå eller traditionel og afdæmpet.

Kilde: Pressemeddelelse fra Trip Trap.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078