23948sdkhjf

Fra én snaps til fire møbelbutikker på mindre end et år

Det er ikke altid, at de idéer, der fødes over en snaps til den årlige julefrokost, holder til et nærmere eftersyn, når promillerne er dampet af. For Jesper Bjørnstad og Michael Krarup skulle det dog vise sig, at det var en ganske glimrende idé, de to fik under et tilfældigt møde ved en julefrokost for snart et år siden.

Med den forestående åbning af en butik i Sønderborg er makkerparrets møbelkæde Livingroom snart oppe på fire butikker, og de to er konstant på udkig efter nye lokationer.

Det skriver JydskeVestkysten.

Egentlig lød planerne oprindeligt på en grænsehandelbutik i Flensborg, men da det var vanskeligt at finde et egnet lokale, enedes de i stedet om at starte i hjembyen Odense, hvor man slog dørene op i foråret. Dernæst fulgte Taastrup og Aalborg, og at fjerde stop lige blev Sønderborg, skyldes mest af alt et tilfælde.

–  Jeg blev ringet op af Brian Pedersen fra EDC Poul Erik Beck i Sønderborg. Han sagde tillykke med afdelingen i Ålborg - og spurgte så: Hvad med Sønderborg? Vi tog ned og kiggede på lokalet - udlejeren var rigtig flink og prisen er fornuftig. Så vi sagde ja, og så gik det hurtigt, siger Jesper Bjørnstad til avisen.

Faktisk gik det så hurtigt, at Jesper Bjørnstad med det samme bad om nøglen og bestilte en maler til den følgende dag, og den 27. november er møbelmakkerparret klar til at invitere kunderne inden for på Perlegade.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11