23948sdkhjf

Fremtidens fritidshus frister året rundt

Hjemmebiograf, udespa og wellness på første klasse. Danskerne stiller høje krav til fritidshuset, som ifølge fremtidsforsker har ændret status og er blevet familiens hjem nummer to. Det mærkes hos Skovbo Fritidshuse, der bygger arkitekttegnede fritidshuse med moderne faciliteter.
Sol, sommer og afslapning i sommerhuset. Tidligere var sommerhuset det lille fristed, der lokkede med fred og ro, når barometeret viste sommertemperaturer, og jordbærrene var modne.
I dag har fritidshuset med stor overbevisning indtaget førstepladsen som danskernes foretrukne fristed for ferie, familiehygge og fritidsaktiviteter – uanset om kalenderen skriver juli eller januar.

Derfor efterspørges der i stigende grad fritidshuse med moderne faciliteter, smarte finesser og æstetisk arkitektur. Danske Skovbo Fritidshuse har taget konsekvensen. Med Danmarks største program tilbyder virksomheden fritidshuse, der matcher de krav, som stilles til en moderne fritidsbolig.

Naturen trækkes ind i huset
Skovbo Fritidshuse tilbyder blandt andet fritidsboliger, der med intelligent indlevelse i danskernes behov og boligdrømme er tegnet af den unge, århusianske tegnestue A.A.R.T. Husene bringer med store vinduespartier natur og lys ind i huset og har god plads og funktionelle finesser, så både voksne, teenagere og børn føler sig hjemme.

Samtlige fritidshuse har mulighed for etablering af udekøkken og udespa og med store, integrerede terrasser er der god plads til at nyde de lune sommeraftener med grill og god rødvin.

Fritidshus med IQ
Et ferieparadis for familien, et tilflugtssted for kolde vinter-weekender eller et udlejningshus? Et fritidshus har mange forskellige funktioner, og uanset formålet gør det ikke noget, hvis huset kan tænke lidt selv. Derfor er et fritidshus fra Skovbo udstyret med intelligent styring, som gør huset attraktivt for såvel ejere som lejere.

Systemet gør det for eksempel muligt at tænde for varmen hjemmefra, så huset er dejligt lunt ved ankomsten. På samme måde får ejeren straks besked, hvis fritidshuset for eksempel udsættes for indbrud eller strømsvigt. Samtidig er huset fremtidssikret, så unge ældre med ro i sjælen kan se frem til et skønt seniorliv tæt på naturen, hvis huset på sigt skal bruges som helårsbolig.

Fremtidsforsker: ændrede behov
Fremtidsforsker Anne-Marie Dahl fra Futuria har gennem flere år beskæftiget sig med danskernes bolig- og forbrugsvaner.

- Måden, hvorpå vi bruger et fritidshus har ændret sig markant inden for de seneste år – og derfor er det kun naturligt, at kravene til fritidsboligens funktionalitet bliver større. Med biler, broer og motorveje er det nemt at komme frem og tilbage, og det betyder, at vi både skal kunne arbejde, holde ferie og slappe af i huset, siger Anne-Marie Dahl.

Skovbo Fritidshuse har taget udfordringen op med et program af utraditionelle, arkitekttegnede fritidshuse, der matcher danskernes efterspørgsel på et fritidsliv på første klasse.

Kilde: Pressemeddelelse fra Skovbo Fritidshus, den 8. september 2005. http://www.skovbohuse.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078