23948sdkhjf

Selskab bag designkrykker udvider ejerkredsen

Der kommer stærkere styring af produktionen og mere fokus på marketing efter det lille designfællesskab Vilhelm Hertz har udvidet ejer- og investorkredsen.

Sådan lyder budskabet fra den Hundested-baserede virksomhed, der har specialiseret sig i at designe og producere æstetiske krykker med høj komfort.

–  Vi er rigtig glade for at få friske kræfter ind, der kan løfte vores produkt og omtale, siger Vilhelm Pedersen, der er manden bag udviklingen af de æstetiske hjælpemidler.

–  Vores krykker forhandles i dag i Belgien, England og Japan, og det stiller selvfølgelig store krav til os som både design- og produktionsvirksomhed, da alle vores produkter er håndlavede i Danmark, fortsætter stifteren.

Ind i ejerkredsen kommer smed Dennis Rolsted og Kristian Westfall, der skal styrke kommunikationen. Desuden fortsætter Mette Dræby som medejer og producent af læderstøtterne på Vilhelm Hertz-krykken.

Ændringen i ejerforholdene sker, efter Thomas Hertz, der tidligere stod for udvikling af metaldelene til krykkerne, valgte at stoppe i Vilhelm Hertz for at få mere tid til familien.

Store krav under corona-epidemien

Som mange andre er Vilhelm Hertz ramt af corona-restriktionerne - især fordi en del af kunderne er mennesker med handicap, der også sætter dem i risikogruppen i forhold til corona-smitte.

Det er ellers oftest sådan, at kunder, der skal have en ny krykke, får opmålingen foretaget ved personligt fremmøde. Da det ikke er muligt under corona-epidemien, har Vilhelm Pedersen gjort det muligt at måle op til sin egen krykke via en udførlig instruktionsvideo.

–  Vi håber selvfølgelig, at de mennesker, der har brug for vores hjælpemidler, på den ene eller andet måde, kan få udmålt og leveret deres nye krykker og stokke på sikker vis. Det ligger os meget på sinde, slutter Vilhelm Pedersen.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.079