23948sdkhjf

Getama mod bedre tider

Hos møbelfabrikken Getama er udviklingen ved at vende. Efter nogle magre år tror virksomheden, at de fede ligger lige ude i fremtiden.
Efter nogle mindre gode år kan møbelfabrikken Getama endelig konstatere, at udviklingen er ved at vende. Møbelfabrikken har lidt under beslutningen af den ny kommunalreform.

- Mange af vore kunder skal findes i det kommunale og amtskommunale system. Da kommunalreformen blev vedtaget, opstod der pludselig stor uklarhed over, hvilke institutioner der skulle fortsætte, hvilke der skulle nedlægges, og hvilke der skulle flyttes. Det betød, at mange ordrer blev stillet på standby. Nu er der kommet klarhed, og det kan vi godt mærke på ordreindgangen, siger direktør Jesper Temp til Erhvervsbladet.

Samtidig med fremgangen i kommunal regi kan Getama også mærke, at danskerne generelt har fået flere penge mellem hænderne. Møbelfabrikken sælger flere senge og designmøbler end tidligere, og det er også med til, at virksomheden forventer et plus i indeværende regnskabsår. Sidste år havde Getama et underskud på 1,2 millioner kroner.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078