23948sdkhjf

Pressemeddelelse fra LindLarsen

LindLarsen har netop udvidet medarbejderstaben med flg. nye medarbejdere:
Nye medarbejdere hos LindLarsen

LindLarsen har netop udvidet medarbejderstaben med flg. nye medarbejdere.


Jan Buus Larsen er pr. 23.8. 2005 ansat som salgskonsulent og produktansvarlig hos LindLarsen A/S. Han har en stor og bred erfaring indenfor træindustrien, bl.a. som produktionschef i ind- og udland, faglærer på træ-uddannelserne på Skive Tekniske Skole og konsulent for Træets Kompetenceformidling.
Palle H. Jørgensen er pr. 1.9. 2005 ansat som salgskonsulent og produktansvarlig hos LindLarsen A/S. Han har en lang karriere indenfor træindustrien bag sig, og gennem de sidste mange år har han beskæftiget sig med handel med maskiner til træindustrien.


Sasja Rønnebjerg er pr. 22.8. 2005 ansat som servicekoordinator i serviceafdelingen hos LindLarsen. Hun beskæftiger sig bl.a. med planlægning og koordinering af serviceopgaver hos LINDLARSENs kunder. Sasja Rønnebjerg kommer fra en stilling hos Ford Danmark netop med koordination af reservedele, serviceopgaver og logistik.


Leif Thomsen er pr. 1.8.2005 ansat som sælger og indkøber i reservedels-afdelingen hos LindLarsen A/S. Leif Thomsen har som tidligere ansat i Ludvig M. Larsen, stor erfaring på med reservedele og ikke mindst med LINDLARSENs kundekreds og leverandører.
Jan M. Poulsen er pr. 18.7. 2005 ansat som servicetekniker hos LindLarsen A/S. Han kommer fra en tilsvarende stilling og har god erfaring som servicetekniker, især med el- og CNC-arbejde.
Lars Trudslev, er pr. 1.8. 2005 ansat som servicetekniker hos LindLarsen A/S. Han kommer fra en tilsvarende stilling og har flere års erfaring med servicearbejde især med el-arbejde.


Christian D. Frandsen er pr. 1.8.2005 ansat som servicetekniker hos LindLarsen A/S. Han kommer fra en tilsvarende stilling og har god erfaring som servicetekniker, især med CNC- og el-arbejde.

LindLarsen har et bredt udvalg af nye og brugte maskiner til bearbejdning af træ, alu og plast. Virksomhedens program spænder fra de helt små standardmaskiner til fuldautomatiserede CNC-anlæg, hele maskinlinier og produktionsceller. LindLarsen har specialiseret sig inden for flere bearbejdningsprocesser, lige fra opskæring af råtræ til overfladebehandling og pakning.

Kilde: Pressemeddelelse fra LindLarsen A/S, den 2. september 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.047