23948sdkhjf

Workshop om kompetence-udvikling og lean manufacturing

Målrettet kompetenceudvikling med fokus på samarbejde, feedback og medarbejdertilfredshed kan give kontante produktivitetsfordele. Ved hjælp af værktøjer fra ledelsesfilosofien lean manufacturing har flere træ- og møbelvirksomheder høstet positive erfaringer.

Workshop om kompetenceudvikling og lean manufacturing



Viborg Amt, Udviklingscenter for Møbler og Træ og TIC Viborg Amt inviterer til workshop om målrettet kompetenceudvikling for medarbejdere i produktionen. På programmet er blandt andet Steeen Furniture A/S, der kan fortælle om fordele ved at arbejde med lean værktøjer, hvordan det kan bryde gamle mønstre og give øget tilfredshed og feedback fra medarbejderne.

HTH køkkener beretter om positive erfaring med indførelse af produktionsgrupper og konsulentvirksomheden Compcon illustrerer, hvordan der er arbejdet systematisk med at identificere og eliminere spild hos Bodilsen A/S, VTI A/S, Steens Furniture A/S og Holmris Hansen A/S.

Workshopen afholdes på Højslev Kro v. Skive den 14. september
kl. 12.15 – 17.00. Målgruppen er mindre og mellemstore træ- og møbelvirksomheder. Deltagelse er gratis. Tilmelding til TIC Viborg Amt: crbndc@vibamt.dk eller 86626666

Hele programmet kan hentes her:
http://www.tic-erhvervsservice.dk/tic/up...

Kilde: Erhvervs- og Arbejdsmarkedsafdelingen, Viborg Amt,
TIC Viborg/Udviklingscenter for Møbler og Træ, den 1. september 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078