23948sdkhjf

UNIMERCO-koncernen køber hoved-aktiviteterne i JKM Systems

Værktøjsproducenten UNIMERCO i Sunds, som også har kalibreringsservice og en division med geometriske måleværktøjer, har pr. 1. september i år overtaget hovedaktiviteterne i måleværktøjsfirmaet JKM Systems A/S i Taastrup.

UNIMERCO-koncernen køber hovedaktiviteterne i JKM Systems



Med overtagelsen overføres aktiviteterne i JKM Systems til UNIMERCOs hovedkvarter i Sunds, ligesom en af medarbejderne tilknyttes værktøjsproducenten. UNIMERCO overtager hovedagenturerne Mahr Göttingen, Mecmesin og Stotz. Herudover medfølger en række mindre agenturer. JKM Systems A/S videreføres af ejeren Jan Kähler i reduceret omfang med aktiviteter inden for bl.a. håndmåleværktøjer.

UNIMERCO GROUP A/S ekspanderer i øjeblikket kraftigt både med opkøb og en række nyansættelser i såvel indland som udland. I den kommende tid søger UNIMERCO mere end 25 nye medarbejdere i Danmark, samtidig med at virksomheden etablerer sig i Centraleuropa (Tjekkiet) og udvider aktiviteterne i den seneste nyetablering i Kina.

UNIMERCO har nu egne selskaber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Storbritannien, USA, Kina og Tjekkiet. Det samlede antal medarbejdere ventes med de igangværende ansættelser at passere 600. Nye opkøb er en del af virksomhedens globaliseringsstrategi.

Selskabets regnskabsår afsluttes pr. 30. september, og forventningen er, at indtjeningen passerer sidste regnskabsårs rekordresultat på 53 millioner kroner før skat.

Kilde: Pressemeddelelse fra Unimerco A/S, den 1. september 2005. http://www.unimerco.com

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.08