23948sdkhjf

KKP Adviser letter vejen for danske virksomheder i Kina

Den danske rådgivningsvirksomhed KKP Adviser etablerer kontor i Beijing 1. september og ansætter Justin Wei, som KKP har hentet fra den danske ambassade.
Den danske handels- og ingeniørrådgivningsvirksomhed, KKP Adviser & Produktion A/S, der har hovedsæde i Høng, letter nu for alvor vejen for danske virksomheder, der gerne vil etablere sig på det voksende kinesiske marked.

KKP Adviser & Produktion A/S etablerer 1. september kontor i Beijing og ansætter samtidig en rådgivningsekspert, Justin Wei, som den danske virksomhed henter på Den Danske Ambassade i den kinesiske hovedstad.

Justin Wei skal overføre sin ekspertise i dansk-kinesiske forretningsrelationer som rådgiver til KKP og KKP's samarbejdspartnere.

- I realiteten skal Justin Wei, der ofte har besøgt Danmark, arbejde i præcis de samme spor, som han har virket under som commercial officer for Den Danske Ambassade i Beijing. Her har han understøttet danske virksomheders behov for etablering af kildenet, kommunikation, kvalitetskontrol, udskibning og udvikling af dansk-kinesiske relationer på mange forskellige handelsområder, siger administrerede direktør i KKP Adviser & Produktion A/S, Kurt K. Pedersen.


30 års international erhvervserfaring
Justin Wei har 30 års international erhvervserfaring bag sig. Han har fået sin grunduddannelse på anerkendte internationale handels- og økonomiskoler, og han har arbejdet på ledelsesniveau i FN-programmer i Kina, været ansat på den amerikanske ambassade og siden Sudans ambassade i Beijing, før han fra 1989 til 1997 blev ansat i en ledende stilling af EU i Kina med projektkoordination, finansierings- og rådgivningsvirksomhed på regeringsniveau mellem EU og Kina. I 1997 blev han ansat af Den Danske Ambassade i Beijing som økonomisk rådgiver, og mange danske virksomheder kender Justin Wei fra tidligere samarbejdsrelationer.


- Med ansættelsen af Justin Wei er vi ikke i tvivl om, at vi har fundet en virkelig kapacitet, der kan berede mange veje for danske interesser på et kinesisk marked, der er et af verdens hurtigst voksende, også set i lyset af EU's stigende interesse i Kina, siger Kurt K. Pedersen. Nye muligheder for KKP
For KKP Adviser & Produktion A/S, der selv har mange års erfaring i samarbejde med det officielle Kina og med regionale virksomheder i landet, betyder etableringen af det nye rådgivningskontor, at den danske virksomhed sætter yderligere ind på en række centrale områder. Det gælder ikke mindst forøget sourcing af produkter, kvalitetskontrol og muligheden for at finde nye produktionsenheder.

- Justin Wei skal på konsulentbasis hjælpe andre danske virksomheder med at outsource produktion, og for KKP Adviser & Produktion A/S handler det om at styrke vores platform på det kinesiske marked i forbindelse med metalproduktion. Vi arbejder også målrettet på at udbygge samarbejdet med kinesiske producenter inden for bad og køkkeninteriør gennem KKP Interiør Aps i Grenå, siger Kurt K. Pedersen.

Justin Wei, Hanne Hegelund og Kurt K. Pedersen vil være at træffe på HI-Industri i Herning 6.-9. september på stand J7350.

Kilde: Pressemeddelelse fra KKP Adviser & Produktion A/S, den 25. august 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078