23948sdkhjf

Jysk runder 1000 butikker i Europa

Den danske Jysk koncern runder de magiske 1.000 butikker i Europa torsdag den 1. september 2005. Og ekspansionen fortsættes med endnu større fart.
- Vi skal være 2.000 butikker i løbet af de næste ti år. Ambitionen er at åbne minimum 100 butikker årligt, og det skal primært ske på de store europæiske markeder. Vi skal fortsat vokse i Østeuropa, bl.a. i Slovakiet, og desuden entrere markederne i Holland og Storbritannien. I Tyskland kan vi vokse endnu mere og desuden udvide til Schweiz, Frankrig og Italien, forklarer Lars Larsen, Jysks grundlægger og ejer, som aldrig har lagt skjul på, at Jysk skal være dynernes svar på hamburgernes McDonald’s.

Jysk er repræsenteret med egne butikker i Danmark, Norge, Sverige, Finland, Polen, Tjekkiet, Ungarn, Tyskland og Østrig. I alle lande bærer butikkerne navnet Jysk – undtagen i Tyskland og Østrig, hvor navnet er Dänisches Bettenlager. Disse to kæder udgør Jysk koncernen. Ud over de 1.000 europæiske butikker findes der ca. 70 franchise butikker i Island, Canada, Grønland, Færøerne, Georgien, Estland, Letland, Litauen, Ukraine, Rusland, Spanien og Kosovo

Koncernomsætningen er på cirka 11 milliarder danske kroner. Væksten er stabil og kontrolleret med en medarbejderstab på omkring 10.000 mennesker.

Selve butik nummer 1.000 åbner i den sydtyske by Dingolfing.

Kilde: Pressemeddelelse fra Jysk, den 30. august 2005. http://www.jysk.dk

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078