23948sdkhjf

Expedit med øget overskud

Expedit kommer ud af årets første halvdel med et resultat bedre end forventet. Koncernen har haft fremgang på nærmest alle forretningsområder.
Expedit, der er en af Nordens største leverandører af inventar på markedet for butiksindretning, har klaret sig godt i årets første regnskabsperiode. Koncernen har fået et resultat på 9,7 millioner kroner mod 8,9 millioner kroner i 1. halvår 2004. Koncernomsætningen er i forhold til 2004 steget med 29,7 millioner kroner til 236,0 millioner kroner.

Omsætningsfremgangen i perioden er skabt i samtlige enheder i koncernen, bortset fra selvbetjeningsenheden i Sverige, Expedit Sverige AB.

Der i årets første halvdel sket store forskydninger i kundemikset i forhold til samme periode i 2004. Der er indgået væsentligt flere nye kundesamarbejder, så afhængigheden af de største kunder er reduceret.

Efter et tilfredsstillende halvårsregnskab for 1. halvår forventer Expedit-koncernen et reduceret aktivitetsniveau på niveau med 2. halvår af 2004. Forventningerne til 2005 som helhed er nu en omsætning i størrelsesordenen 430 millioner kroner mod det tidligere udmeldte på 400 millioner kroner.

Læse hele regnskabet hos Københavns Fondsbørs: http://www.cse.dk

Kilde: Fondsbørsmeddelelse fra Expedit, Københavns Fondsbørs,
den 30. august 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094