23948sdkhjf

Martins hjernebarn har vundet en butik

Martin Brix Midtgaard har siden 2016 solgt plakater med bogstavelige fortolkninger af danske møbelklassikere. Nu gør han klar til at åbne sin første butik, som han har vundet i en iværksætterkonkurrence.

–  Jamen det er jo fedt at have vundet, men det betyder også, at vi har fået lidt ekstra travlt, lyder det med et grin fra den århusianske iværksætter, der er i fuld gang med at lægge sidste hånd på det nye butikslokale i indkøbscentret City Vest i bydelen Brabrand. 

Indkøbscentret skød i september gang i en konkurrence, hvor vinderen kunne sikre sig et butikslokale kvit og frit i tre måneder. Deltagerne skulle indsende en butikscase og visualisere og forklare deres planer for projektet, og i forrige uge blev Brainchild udråbt som en af to vindere. Martin Brix Midtgaard forventer at kunne slå dørene op lørdag d. 14. november, og håbet er at kunne høste værdifuld erfaring, inden virksomheden til marts åbner sin første permanente fysiske butik i Æggepakkeriet i Aarhus K.

– Indtil videre har vi udelukkende solgt vores produkter via vores egen webshop samt gennem forhandlere, så det her er en fed mulighed for at møde kunderne fuldstændig i øjenhøjde, forklarer han og fortsætter:

–  Jeg forventer, vi kommer til at få helt anden feedback på vores produkter, og det vi laver.

Travl vinter forude

Hvor der altså på den ene side er klare forventninger til, hvad centerbutikken skal kaste af sig, er de økonomiske forventninger sværere at definere.

–  Vi har endnu ikke defineret nogen konkrete mål for salget, da vi endnu ikke har haft tiden til at sætte et konkret mål; indtil videre har vi bare ligget fuldstændig vandret, så vi begynder først at estimere på omsætning i den kommende uge, fortæller Martin Brix Midtgaard. 

Den 28-årige iværksætter er dog ikke i tvivl om, at der er en travl vinter forude for ham selv samt de to ansatte, der i dag udgør Brainchild.

–  Det at skulle bygge en fysisk butik er jo et helt nyt ben i vores forretning, men det er virkelig god timing, når man tænker på, at vi skal åbne i Æggepakkeriet til marts; Først kan vi få lavet den her butik og lære en masse og så kan vi tage erfaringerne med, når vi skal åbne den permanente butik, lyder det fra iværksætteren, der allerede har de næste måneders flytteplaner klar:

–  Det kommer til at passe med, at når vi lukker i City Vest, så skal vi lige et smut på Formland-messen, og så rykker vi direkte ind i Æggepakkeriet derfra.

Kommenter på artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler

Send til en kollega

0.062