23948sdkhjf

HP Vinduet skiller sig ud

HP Vinduet, der indtil nu har været en afdeling i HP Gruppen A/S, er med virkning fra 1. september 2005 udskilt i et selvstændigt aktieselskab. Selskabets navn bliver HP Vinduet A/S og drives fra samme lokaler i Harken.
Det nye selskab får Kaj Bundgaard som administrerende direktør, ligesom det er hensigten, at Kaj Bundgaard i løbet af kort tid skal overtage aktierne i selskabet. Herudover arbejdes der på at udvide aktionærkredsen, hvilket forventes på plads i løbet af efteråret.

- Vi ser positivt på fremtiden, der er godt gang i byggeriet - og der vil fremover være behov for mange kvalitetsvinduer. Senest er vi, som en af de få vinduesfabrikker, blevet optaget i Energimærkningskontrollen. Det bevirker, at vores vinduer kan mærkes med ”Energiklasse A” – det strengeste krav for energirigtige vinduer, udtaler Kaj Bundgaard.

HP Vinduet A/S, der beskæftiger ca. 50 medarbejdere, har de seneste år ekspanderet kraftigt, ligesom virksomheden har haft fokus på effektiviseringer i produktionen. Der er i det nye selskab planlagt yderligere investeringer for at imødegå tidens krav til pris og kvalitet.

HP Vinduet A/S producerer vinduer i fyrretræ, mahogni og træ/alu.

Kilde: Pressemeddelelse fra HP Gruppen A/S, den 29.august 2005.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063