23948sdkhjf

Brand hos AP Møbelpolstring

En 400 kvadratmeter stor hal nedbrændte i nat hos AP Møbelpolstring i Horsens.
Kl. 4.10 i morges indløb en anmeldelse til Sydøstjyllands Politi om en brand hos virksomheden AP Møbelpolstring på Østerhåbsvej i Horsens.

Politiet kunne allerede to timer efter meddele, at branden var slukket, men at brandfolk stadig arbejdede med efterslukning og med at afdække årsagen til branden, skriver Horsens Folkeblad.

Ild i stålhal
Branden var opstået i en sidebygning til virksomheden - i en 400 kvadratmeter stor stålhal, der blev brugt til ompolstring af møbler.

Hallen var fyldt med stof og træmøbler, og der står nu kun murværk tilbage.

Der var ingen mennesker til stede, da branden brød ud, og der er hverken sket personskade eller skade på andre bygninger.

Møbelpolstring i Aalborg, Horsens og København
AP Møbelpolstring har eksisteret siden januar 2006 med Anders Bonnemann i spidsen. Virksomheden har hovedsæde i Horsens, men har afdelinger i Aalborg/Nørresundby og København.

Det var tilbage i januar 2010, at man rykkede nordpå og ind i nye lokaler i Nørresundby med den dengang nyuddannede og 31-årige Henrik Holm i spidsen.

Lokalerne på Østerhåbsvej i Horsens, der netop er hærget af brand, har ikke dannet rammerne om AP Møbelpolstring ret længe. Det var i sommeren 2011, at man flyttede i nyt overvejende på grund af pladsmangel.

Lokalerne i Horsens huser både showroom og produktion.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078